تبلیغات

کاریزما یک ویژگی ارزشمند است که برای کسانی که درک قوی از نحوه عملکرد آن ندارند، می تواند مرموز به نظر برسد. اگر به دنبال این هستید که در آینده کاریزماتیک تر شوید یا اگر به دنبال پیشرفت در زندگی هستید، دانستن اینکه از چه تکنیک هایی برای افزایش کاریزما استفاده کنید می تواند مفید باشد. در این مقاله در مورد اینکه چه عناصری به جذابیت یک فرد کمک می کنند و 10 روش برای ایجاد این ویژگی ها برای تبدیل شدن به فردی کاریزماتیک بحث خواهد شد.

کاریزما چیست؟

کاریزما یک اصطلاح گسترده است و تعدادی ویژگی وجود دارد که به باعث می‌شود فردی کاریزماتیک به نظر برسد. سه مورد از رایج ترین دلایل کاریزماتیک بودن یک فرد، اعتماد به نفس، حضور و مهربانی آنهاست.

– اعتماد به نفس

اعتماد به نفس به یک فرد کاریزماتیک اجازه می دهد تا به دقت حوزه هایی را که در آن برتری دارد ارزیابی کند و آن دانش را از طریق زبان بدن و الگوهای گفتاری به دیگران منتقل کند. یک فرد با اعتماد به نفس با ارائه بهترین نسخه از خود به دیگران کاریزما ایجاد می کند.

– حضور

حضور خصیصه ای است که به یک فرد کاریزماتیک اجازه می دهد تا توجه کامل خود را به دیگری معطوف کند و به او این احساس را بدهد که کاملا شنیده و درک می شود. جذابیت فردی حاضر از آنجایی حاصل می‌شود که دیگران اطمینان دارند که افرادی که با آنها صحبت می کنند همیشه به گفتگوهایشان اهمیت می دهند.

– مهربانی

مهربانی چیزی است که به کسی امکان می دهد احساس صمیمیت و دوستی داشته باشد. این ویژگی به طور طبیعی دیگران را برمی انگیزد که به آنها اعتماد کنند و از بودن در کنار آنها لذت ببرند – به این ترتیب یک فرد دوست داشتنی کاریزمای خود را ایجاد می کند.

 

ده قدم برای بهبود کاریزما

این تکنیک ها را برای ایجاد اعتماد به نفس، حضور و دوستی به منظور ایجاد جذابیت بیشتر امتحان کنید:

1 – اعصاب خود را مدیریت کنید

2- سرعت حرف زدنتان را کنترل کنید

3- در مورد چیزی که به آن علاقه دارید صحبت کنید.

4- شنونده خوبی باشید

5 – تماس چشمی را تمرین کنید.

6 – سوالات واضح بپرسید

7 – واقعا علاقه نشان دهید.

8 – جزئیات کوچک را به خاطر بسپارید

9 – مثبت باشید

10 – همدلی را تمرین کنید.

 

1. اعصاب خود را مدیریت کنید

بزرگترین مانع برای اکثر افرادی که به دنبال تقویت اعتماد به نفس طبیعی خود هستند، غلبه بر اعصابشان است. هنگام صحبت با افرادی که با آنها آشنا نیستید، اضطراب و عصبی بودن احساسات طبیعی هستند، به خصوص اگر اغلب این کار را انجام نمی دهید. برای کاهش میزان اضطرابی که تجربه می کنید، می توانید سعی کنید مکالمات خود را از قبل اجرا کنید و با صحبت با افرادی که در زندگی روزمره با آنها روبرو می شوید، با روند صحبت با افراد جدید آشنا شوید.

 

2. سرعت حرف زدنتان را کنترل کنید

وقتی در مورد چیزی هیجان زده یا عصبی هستید، نوسان الگوهای گفتاری شما غیر معمول نیست. تمرین سرعت گفتار همراه با تمرین برای صحبت کردن با سرعت ثابت می‌تواند به شما کمک کند هنگام صحبت با دیگران لحن مطمئن‌تر و کنترل‌شده‌تری در صدای خود ایجاد کنید.

 

3. در مورد چیزی که به آن علاقه دارید صحبت کنید

وقتی با کسی صحبت می‌کنید که خیلی نمی‌شناسید، ساده‌ترین راه برای کمک به افزایش اعتماد به نفس این است که درباره چیزهایی که به آن علاقه دارید صحبت کنید. انجام این کار به شما کمک می کند تا از موقعیتی که در آن هستید جدا شوید و توجه شما را از این واقعیت که با فردی که با او ناآشنا صحبت می کنید منحرف می کند. تمرین این روش به شما کمک می کند تا به صحبت با افراد جدید عادت کنید و می تواند به افزایش اعتماد به نفس طولانی مدت کمک کند.

 

4. شنونده خوبی باشید

هنگام صحبت با دیگران، سعی کنید عادت کنید که با تمرکز به آنها گوش دهید. تمرین گوش دادن فعال و عمدی با دیگران باعث میشود که سایر افراد احساس کنند که برای او ارزش قائل هستید. انجام این کار به طور طبیعی به شما کمک می کند تا دیدگاه شریک مکالمه خود را در مورد چیزهایی که در مورد آنها صحبت می کند بهتر درک کنید.

 

5. تماس چشمی را تمرین کنید

برقراری تماس چشمی در حین مکالمه به دیگران نشان می دهد که شما روی آنچه که او می گوید توجه کرده اید و برای جلب توجه شما نگران نمی کند. اگر حفظ تماس چشمی در طول مکالمات طولانی‌تر برای شما چالش برانگیز است، ممکن است برای شما مفید باشد که تمرکز خود را روی ویژگی دیگری در نزدیکی چشم‌های طرف صحبت‌تان، مانند بینی، عینک یا ابروها، تمرین کنید. افرادی که با آنها صحبت می کنید معمولاً نمی توانند تفاوت را در هنگام انجام این کار تشخیص دهند، بنابراین می توانید از این برای دستیابی به همان تأثیر در مکالمات استفاده کنید تا زمانی که در برقراری تماس مستقیم چشمی راحت تر شوید.

 

6. سؤالات واضح بپرسید

هنگام مکالمه با شخصی که در یک موضوع متخصص است، پرسیدن چند سوال برای روشن کردن آنچه به شما گفته می شود، به فردی که با او صحبت می کنید نشان می دهد که شما فعالانه در گفتگو شرکت دارید و برای کمک با او کار می کنید.

 

7. نشان دادن علاقه واقعی

استفاده از زبان بدن، حالات چهره و زبان مستقیم برای نشان دادن هیجان و علاقه به موضوعی که در حال بحث هستید، به شریک مکالمه شما کمک می کند تا احساس کند که شما تعامل با او دارید. با تمرین گوش دادن فعال و درگیر نگه داشتن خود، شخصی که با او صحبت می کنید معمولا احساس ارزشمندی می کند.

 

8. جزئیات کوچک را به خاطر بسپارید

وقتی با افراد دیگر صحبت می کنید، سعی کنید آگاهانه تلاش کنید تا جزئیات کوچکی را که با شما به اشتراک می گذارند، به خاطر بسپارید. بیان این جزئیات در مکالمات بعدی باعث می شود که طرف مقابل احساس ارزشمندی کند و شنیده شود و او را تشویق کند که با شما بازتر باشد. در نظر گرفتن این جزئیات به شما کمک می کند تا در آینده شروع کننده مکالمه با افراد باشید.

به عنوان مثال، اگر یکی از همکارها به شما بگوید که قرار است در جشن تولد خواهرزاده‌اش در آخر هفته شرکت کنند، یک شروع کننده مکالمه ارزشمند در صبح دوشنبه این است که از آنها در مورد مهمانی و اینکه آیا از آنها لذت برده‌اند سؤال کنید.

 

9. مثبت باشید

اگر در هنگام گفتگو با دیگران، سعی کنید تا جایی که می توانید چیزهای مثبت را در طول مدت تعامل خود با آنها حفظ کنید. شما خود را فردی مثبت و مفید برای افرادی که با آنها صحبت می کنید، معرفی خواهید کرد.

 

10. همدلی را تمرین کنید

هنگام برگزاری یک مکالمه، آگاهی از احساس شریک گفتگویتان و ایجاد همدلی با او، به طور طبیعی شما را به سمت یک رابطه معنادارتر سوق می دهد.

تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *